Kjøp av Mc

Bergen-Åsane-Flatøy-Knarvik-Lindås

Kjøp av Mc

Dette må du tenke på før du kjøper motorsykkel

Nye førerkortregler gjør at flere og flere kjøper seg MC. Det aller viktigste er å finne en som passer ditt bruk – og ikke minst tykkelsen på lommeboka.

PUBLISERT: OPPDATERT: 

TEKST:
 
Andreas Handeland
FOTO:
 
Thomas Haugersveen
DEL:

For mange kommer vårfølelsen først når motorsykkelen er på veien for sesongen. Stadig flere jakter frihetsfølelsen på to hjul, men som potensiell førstegangskjøper av motorsykkel er det ikke nødvendigvis så enkelt å vite hva man faktisk er på jakt etter.

– Jeg vil si at 70-80 prosent av kundene er målbevisste kjøpere, som vet hva de vil ha. Men nybegynnerne har ikke alltid helt klart for seg hva de ser etter, og da er det vår jobb å guide folk på rett vei, sier Rune «Ludvik» Johansen, selger hos MC-Huset Nydal AS.

Må reflektere bruken

Johansen mener det er avgjørende at kunden ender opp med en sykkel som passer godt til det vedkommende skal bruke den til.

MC motorsykkel lån

Max trafikkskole as bil og mc - b96 og be til best mulig pris max lapriskalender

– Det er viktig å definere hva man skal bruke motorsykkelen til, enten det er pendling til og fra jobb, helgeturer med kona eller offroadkjøring med kompiser. Det siste vi vil, er at kundene våre havner i en situasjon der de må bytte ut sykkelen, og kanskje tape penger etter kort tid fordi den ikke passer bruksmønsteret, sier han.

Derfor anbefaler Johansen at du tenker godt over hvilke egenskaper som bør vektlegges. Skal du kjøre lange avstander, er kjørekomfort og en uanstrengt sittestilling viktigst. Til og fra jobb over kortere avstander, eller en tur innom racerbanen i ny og ne, krever helt andre egenskaper.

 Spar penger med max lavpriskalender

 

Ta kontakt

Adresse

Åsamyrane 76

5116 Ulset

551 87 900

post@maxtrafikk.no

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker maxtrafikkskole.tabs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Max Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn