Trafikklærer søkes

Bergen-Åsane-Flatøy-Knarvik-Lindås

Trafikklærer søkes

Max trafikkskole søker å få de beste trafikklærerene - men for å få flere drømmelærere, må det etter vår mening også legges mye mer vekt på den betydningen læreres relasjonskompetanse har for at elever skal ha det bra og lære på trafikkskolen. Det hjelper ikke å være dyktig faglig dersom læreren ikke har en væremåte som fremmer elevens trivsel, samarbeidsvilje og motivasjon. Mange lærere opplever at det å sette fokus på relasjonskvalitet er noe helt annet enn å undervise. Men det er det ikke. Det er ikke mulig å undervise elever uten at relasjonen til elevene har noe å si. All mellommenneskelig samhandling har en relasjonell dimensjon. Drømmelæreren er også villig til å rette søkelyset mot seg selv og sitt samspill med elevene for stadig å bli en bedre lærer.

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker maxtrafikkskole.tabs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Max Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn