Lavpriskalender- Komplett førerkort tilhenger B96 inntil 4250 kg kr 4999,-

Ditt førerkort er kun et klikk unna!

Lavpriskalender- Komplett førerkort tilhenger B96 inntil 4250 kg kr 4999,-

Lastsikringskurset holdes på Flatøy Solberget 1  i hallen til Max trafikkskole (gratis parkering)   Kart Flatøy
Prisen på Kr. 4999,- er for komplett førerkort B96 og inkluderer 90 minutters obligatorisk lastsikringskurs, 2 obligatoriske veiledingstimer på totalt 90 minutter og 135 minutter obligatorisk sikkerhetskurs på veg. Kjøretimene med tilhenger starter vanligvis fra trafikkstasjonen i Åsane der har du gratis parkering.
Har du liten eller ingen erfaring med henger, bør du ta høyde for at det kan være behov for 1-3 ekstra kjøretimer. Kjøretime henger a 45 min kr 750,-  merk  Når du har bestilt Komplett førerkort tilhenger-   og vi har mottatt din bestilling, tar vi kontakt med deg for å avtale nærmere tid, sted dato.

 Prisgaranti: Vi skal værer best på pris i Bergen, og vi har samme pris til private som bedriftskunder og i tilegg har vi også prisgaranti. Dette betyr at om du kan vise til skriftlig tilbud fra andre trafikkskoler i Bergen som har lavere priser enn vi tilbyr, lover vi at vi matcher det tilbudet. 

Bestått garanti: Om du mot formodning ikke skulle bestå oppkjøringen, etter at lærer mener vedkommende er klar

 garanterer vi for at du får leie av bil og tilhenger gratis ved oppkjøring nummer 2. PS! Eventuelle ekstra kjøretimer og gebyrer til Statens Vegvesen til komme i tillegg.

Henvendelser utenfor vår åpningstid besvares neste virkedag. Du mottar automatisk kvittering på din oppgitte e-postadresse. Ingen forpliktelser. Ingen binding. Ingen reklame  

Kart Flatøy

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Enkelte cookies er nødvendige for at nettsiden skal fungere på en optimal måte, og de er derfor ikke mulig å fjerne.

Denne typen cookies og pixels benyttes for å vise deg tilpassede annonser, som skal være relevante for nettopp dine interesser. Annonsene baseres på hva du har sett på, og/eller vist interesse for på vår nettside.

Vis mer
Vis mindre