Lavpriskalender- Komplett førerkort tilhenger B96 inntil 4250 kg kr 4499,-

Ditt førerkort er kun et klikk unna!

Lavpriskalender- Komplett førerkort tilhenger B96 inntil 4250 kg kr 4499,-

Lastsikringskurset holdes på Flatøy Solberget 1  i hallen til Max trafikkskole (gratis parkering)   Kart Flatøy
Prisen på Kr. 4499,- er for komplett førerkort B96 og inkluderer 90 minutters obligatorisk lastsikringskurs, 2 obligatoriske veiledingstimer på totalt 90 minutter og 135 minutter obligatorisk sikkerhetskurs på veg. Kjøretimene med tilhenger starter vanligvis fra trafikkstasjonen i Åsane der har du gratis parkering.
Har du liten eller ingen erfaring med henger, bør du ta høyde for at det kan være behov for 1-3 ekstra kjøretimer. Kjøretime henger a 45 min kr 650,-  merk  Når du har bestilt Komplett førerkort tilhenger-   og vi har motatt din bestilling, tar vi kontakt med deg for å avtale nærmere tid, sted dato.

 Prisgaranti: Vi skal værer best på pris i Bergen, og vi har samme pris til private som bedriftskunder og i tilegg har vi også prisgaranti. Dette betyr at om du kan vise til skriftlig tilbud fra andre trafikkskoler i Bergen som har lavere priser enn vi tilbyr, lover vi at vi matcher det tilbudet. 

Bestått garanti: Om du mot formodning ikke skulle bestå oppkjøringen, etter at lærer mener vedkommende er klar

 garanterer vi for at du får leie av bil og tilhenger gratis ved oppkjøring nummer 2. PS! Eventuelle ekstra kjøretimer og gebyrer til Statens Vegvesen til komme i tillegg.

Henvendelser utenfor vår åpningstid besvares neste virkedag. Du mottar automatisk kvittering på din oppgitte e-postadresse. Ingen forpliktelser. Ingen binding. Ingen reklame  

Kart Flatøy

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker maxtrafikkskole.tabs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Max Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn